L'Audiència de Girona ha absolt l'acusat de violar una dona a Sant Pere Pescador el 13 de gener del 2016. El tribunal subratlla que té «dubtes seriosos i raonables» sobre l'agressió sexual perquè la víctima «no ha relatat el mateix» en les diverses declaracions que ha fet al llarg del procediment.

«El tribunal té dubtes que les imputacions efectuades contra l'acusat responguin a la realitat exacta del que va passar», recull la sentència, que també l'absol d'un delicte de coaccions. Per contra, el condemnen a pagar una multa de 270 euros per un delicte lleu de lesions per haver colpejat la víctima.El processat haurà d'indemnitzar la víctima amb 950 euros per les lesions causades.

La fiscalia acusava el processat d'un delicte d'agressió sexual i sol·licitava 12 anys de presó mentre que l'acusació particular elevava la petició a 13. També li atribuïen un delicte de coaccions pel qual demanaven 3 anys de presó i un delicte lleu de lesions, pel que volien que pagués una multa de 1.080 euros. La defensa, encapçalada per l'advocat Pere Casellas, demanava l'absolució.

La sentència considera provat que cap a les nou del vespre del 13 de gener del 2016 l'acusat i la víctima es van conèixer en un bar de Figueres. Allà, el processat va recollir un amic seu i els tres es van dirigir amb cotxe cap a Sant Pere Pescador. Segons la sentència, un cop dins el domicili, van «mantenir relacions sexuals».

El tribunal conclou que no ha quedat acreditat que no fossin consentides o, tal com sostenia el processat, després d'arribar a un acord econòmic. Per això, absol l'acusat d'agressió sexual i coaccions.