10 de abril de 2019
10.04.2019
Diari de Girona

Francesc Canet tanca la llista d'Esquerra a Figueres

L'exregidor i exdiputat ocuparà el simbòlic lloc 21 de la candidatura d'Agnès Lladó. L'alcaldable ha presentat la llista per a les municipals

09.04.2019 | 23:55
Els integrants de la llista d'ERC a Figueres, liderada per Agnès Lladó.

L'exregidor d'ERC Francesc Canet tancarà la candidatura de l'alcaldable per Figueres Agnès Lladó. Canet, que també va ser diputat al Congrés (2004-2006), ocuparà el simbòlic lloc 21 de la llista. Va encapçalar la llista d'ERC a la ciutat per primer cop el 2003 i va aconseguir que la formació passés d'un a cinc regidors. Va ser regidor fins el 2012, quan va abandonar la política activa.

Lladó l'ha definit com un referent per a ella i un dels actius d'ERC. «És una persona coneguda a Figueres, amb una llarga trajectòria política», ha destacat.

L'alcaldable també ha presentat la resta d'integrants de la llista, les primeres posicions de la qual ja s'havien avançat. Darrere d'Agnès Lladó se situen Jesús Quiroga, Maria Gratacós, Josep Alegrí, Ester Marcos, Gregori Peral i Sònia Jurnet. La candidata d'ERC l'ha definit com un equip «capacitat per liderar la reactivació que la ciutat necessita» amb una aposta per «projectes realistes».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook