Una baralla multitudinària a l'exterior d'una discoteca de l'Escala va acabar la matinada de diumenge amb un detingut i un jove ferit. El dia anterior es va produir una altra baralla entre grups de clients de l'establiment, tot i que va acabar sense detinguts.

La matinada del diumenge, passades les sis del matí, es van enfrontar dos grups en una baralla amb una vintena d'implicats. Es produïa a l'exterior d'una discoteca al carrer Torroella de Montgrí. Participaven en la disussió un grup de nacionalitat francesa amb un grup de nacionalitat espanyola.

Segons les fonts municipals, les persones implicades presentaven símptomes d'anar sota els efectes de l'alcohol. Haurien començat amb empentes i va acabar derivant en una violenta discussió a cops de puny.

Un dels joves de nacionalitat francesa de 24 anys que estaria de vacances a l'Escala va donar un cop de puny a un jove a qui va trencar el nas. Es tractava d'un veí de la població per a qui es va haver de requerir assistència sanitària.

Al lloc s'hi van desplaçar les patrulles mixtes de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, així com una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que va haver de traslladar el ferit per rebre assistència sanitària.

El jove va passar a disposició dels Mossos d'Esquadra i posteriorment a disposició judicial. En la baralla de la matinada anterior no hi va haver detinguts.