Un home de 71 anys i nacionalitat espanyola va morir aquest diumenge a la tarda a la cala de Canyelles Petites, a Roses. Es trobava de vacances a la localitat de la Costa Brava amb la família.

Els fets es van desencadenar pels volts de dos quarts de quatre de la tarda. El 112 va rebre l'avís que hi havia un home que es trobava malament a la sorra d'aquesta cala de Roses. A lloc s'hi va desplaçar la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses, la Policia Local de Roses i el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). L'home en el moment del succés estava acompanyat de la seva dona, que va explicar que tot de cop el seu marit s'havia trobat malament.

L'home es va desplomar a terra i ràpidament els efectius del SEM, que van activar l'helicòpter medicalitzat així com una ambulància, li van practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar però, malgrat els intents, els esforços no van acabar fructificant.

L'home va perdre la vida i la Guàrdia Civil es va fer càrrec del cos. Es tracta, doncs, d'una mort per causes naturals.

A les platges de la província de Girona, en aquestes últimes setmanes han mort ofegades fins a set persones; una altra va morir ofegada en una piscina i, la resta, en platges de la Costa Brava. El succés d'ahir a Roses confirma que el litoral gironí està vivint un estiu negre.