La Guàrdia Civil ha descobert una plantació de marihuana a la llera del riu a Llers.

Es trobaven a tocar d'una masia abandonada i s'han comissat 175 plantes.

Aquesta descoberta és fruit de les investigacions que la Guàrdia Civil de Girona que busquen erradicar el cultiu i l'elaboració de substàncies estupefaents a la demarcació.

La descoberta de Llers la van realitzar components de Secció Fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera el passat 15 d'agost, que tenia sospites que en una masia abandonada del terme municipal de Llers podria haver-hi una plantació de marihuana i per això, van intensificar les vigilàncies entorn d'aquesta masia.

Cap a les cinc de la tarda del dia 15, els agents van observar un vehicle d'on va baixar una persona. Aquesta va obrir una cadena que impedia el pas fins a la masia.

Un cop identificada, els agents van accedir al camí i van descobrir que en el marge del riu i entre diversa vegetació hi havia 64 plantes de marihuana d'uns dos metres d'alçada. Seguint la llera i més amagada van trobar una altra plantació contigua amb 111 plantes, també d'uns dos metres d'altura. Localitzat el responsable de la finca va ser citat en qualitat d'investigat.

Els agents van fer les diligències i les van remetre al jutge de guàrdia de Figueres.