Els Mossos d'Esquadra investiguen un tiroteig que s'ha produït aquest dijous a la nit a Figueres i que ha deixat tres ferits, dos d'ells de gravetat. Els autors, que han disparat els trets amb armes llargues, han fugit amb un Renault Clio en direcció Roses just després dels fets i han abandonat un altre vehicle (un BMW) en un polígon industrial de Vilatenim. Tots dos vehicles tenen plaques franceses.

El tiroteig s'ha produït l'avinguda Vilallonga de la capital alt-empordanesa i no consta que els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) hagi hagut d'atendre cap altre ferit. Al lloc dels fets, hi ha visibles restes de sang i la policia hi ha trobat beines de la munició utilitzada.

La policia ha desplegat un important dispositiu per intentar trobar els autors del tiroteig. Hi participen els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i la Policia Nacional. Segons avança la cadena SER, els investigadors creuen que els fets poden estar relacionats amb una revenja pel control del tràfic de marihuana.

L'Ajuntament de Figueres ha convocat una junta de seguretat de cara a la setmana vinent per afrontar el problema amb el tràfic de drogues en les poblacions transfrontareres,

Operen dos dels ferits i donen d'alta el tercer

Als ferits se'ls ha traslladat a dos d'ells a l'hospital Trueta de Girona on, després d'operar-los, han quedat ingressats en estat menys greu i estables. El tercer ferit que se l'havia traslladat a l'hospital de Figueres ha rebut l'alta aquest divendres al matí.