08 de octubre de 2019
08.10.2019
Diari de Girona

Una escola de Figueres treballarà als horts urbans del barri de la Marca de l'Ham

La iniciativa permetra als alumnes tenir coneixements sobre agricultura ecològica i valors com l'esforç o el treball en equip

08.10.2019 | 10:10
Maite Domènech, dinamitzadora dels horts urbans municipals, i Juan Carlos Rico i Andreu Parer, docents de l'escola Anicet de Pagès.

Els alumnes del CEIP Anicet de Pagès de Figueres han impulsat un projecte d'horts urbans al barri de la Marca de l'Ham, al carrer Closa Rasa. 

La iniciativa del centre educatiu vol integrar aquests horts urbans del barri per transmetre coneixements d'agricultura ecològica als alumnes de l'escola. A més, el projecte vol fomentar l'aprenentatge de la llengua catalana en l'àmbit de l'horticultura entre els alumnes, al mateix temps que treballen valors com l'esforç, el treball en equip i el reforç de l'autoestima.
 
El projecte està dirigit pels professors del centre Juan Carlos Rico i Andreu Parer, i compta amb la col·laboració de l'Àrea de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Figueres per realitzar tasques d'assessorament, formació i seguiment del projecte.
 
Els pares i mares dels alumnes participants en la iniciativa podran seguir l'evolució del projecte i el resultat dels alumnes mitjançant publicacions periòdiques que els docents realitzaran en un web-blog.

El regidor d'Educació, Infància i Joventut, Josep Alegrí, ha destacat que "aquesta iniciativa permetrà als alumnes aprendre el respecte a l'entorn natural i nous hàbits de vida saludable, a més d'estendre aquest aprenentatge entre els seus companys i famílies".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit