El ple de Figueres va aprovar ahir una modificació de crèdit per valor de 66.980 euros per a l'execució d'obra d'unes pistes de pàdel i va donar de baixa la partida pressupostària per als vestidors de les pistes de tennis. Aquest projecte ja va ser proposat per l'anterior govern de Junts el passat mes de març i aleshores va ser tombat per l'oposició, actualment al govern.

El portaveu de Junts, Jordi Masquef, va apuntar que el projecte «no ha canviat ni una sola coma» i que els dos dictàmens «no difereixen ni en concepte ni en import». Per la seva banda, l'alcaldessa, Agnès Lladó, va defensar que aleshores no havien rebut tota la informació i que demanaven deixar-ho sobre la taula per «trobar el consens». «Ara els tècnics ens l'han explicat i es decideix tirar-ho endavant. D'incongruència, cap. Avui tenim una informació que fa sis mesos no teníem», va justificar l'alcaldessa.

Així mateix, Casellas assegurava que «no és una qüestió de canviar de vot al cap de deu minuts», sinó que en el moment en què es plantejava l'obra no hi havia cap «full de ruta» sobre les inversions de l'estadi Albert Gurt. Unes explicacions que no van convèncer Masquef.

El ple també va aprovar els Plans de Gestió de Fisersa entre el 3 d'octubre i el 31 de desembre. Es tracta d'1,3 milions més per garantir el servei de neteja i recollida de residus mentre no es resolen els recursos interposats contra l'adjudicació del nou servei. És una aprovació recurrent des que es va prorrogar el servei el 2016.