Un camió ha intentat atropellar un grup de manifestants a l'N-II a la Jonquera. Tot i que la carretera està tallada, el camioner ha decidit tirar pel dret i ha avançat malgrat els crits i els cops de porra que els propis Mossos d'Esquadra clavaven al vehicle perquè s'aturés.

Els concentrats li han tirat pedres i tot tipus d'objectes i han trencat el vidre de davant del vehicle. Els concentrats s'han hagut d'apartar de pressa i corrents per no resultar ferits.

El camió ha fet una rotonda del revés i finalment s'ha aturat perquè s'ha trobat amb diverses furgonetes dels Mossos aparcades i quatre agents que s'han plantat al davant. La policia s'ha endut del camioner detingut.

Diverses persones s'han apropat al camió encara en marxa amb la intenció d'obrir les portes posteriors i laterals, amb el perill de resultar ferides.

És per això que els Mossos expliquen que han carregat contra algunes de les persones que s'acostaven al camió. "La intervenció policial ha tingut en tot moment com a objectiu garantir la seguretat de les persones allà concentrades i assegurar la detenció del conductor, que s'ha efectuat instants després una vegada s'ha pogut aturar el vehicle en una zona segura", apunten fonts de la policia.