09 de desembre de 2019
09.12.2019
Diari de Girona

Figueres reparteix 600 ampolles en la campanya que promou l'aigua de l'aixeta

L'Ajuntament en distribuirà 1.500 abans de Nadal

09.12.2019 | 19:45
L'alcaldessa Agnès Lladó donant ampolles de la campanya

L'Ajuntament de Figueres i l'empresa municipal Fisersa encarregada de la gestió integral del cicle de l'aigua al municipi han entregat més de 600 ampolles de vidre d'Aigua de Figueres en la primera jornada de la campanya que promou el consum d'aigua de l'aixeta. 

En total es preveu distribuir fins a unes 1.500 ampolles de vidre inicials a partir d'aquest dilluns 9 de desembre i fins a exhaurir existències. Després de Nadal, Fisersa distribuirà 1.800 unitats addicionals donat la bona acollida de la primera jornada de la campanya, segons ha explicat l'Ajuntament.

Amb el nom "Aigua de Figueres", l'Ajuntament de Figueres i Fisersa volen donar a conèixer la bona gestió i tractament de l'aigua potable al municipi, procedent majoritàriament de la serra de les Salines i del puig de Bassegoda gràcies a l'embassament de Boadella.

L'objectiu de la campanya es potenciar el consum domèstic de l'aigua de l'aixeta entre els figuerencs, reivindicant els atributs de l'aigua de Figueres com una aigua sana i segura, gràcies al seu equilibri en sals minerals. L'Ajuntament també defensa que és més econòmica, perquè és "400 vegades més barata que l'aigua embotellada"; i ecològica, en evitar la generació de residus i l'estalvi de recursos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook