Els Mossos i la Policia Local de la Jonquera han denunciat fins a 22 vegades un veí del poble per saltar-se successivament el confinament pel coronavirus.

La Policia Local l'han denunciat 11 vegades i 11 més els Mossos d'Esquadra. Es tracta de denuncies administratives per saltar-se el confinament, però també se l'ha detingut i actuat penalment per la reïncidència, segons remarca el cap de la Policia, Alonso Caballero.

El denunciat és un ciutadà francès de 34 anys, que resideix al municipi.

És un vell conegut que acumula diversoes delictes, sobretot per furts. Durant el confinament s'ha saltat reiteradament les restriccions per l'estat d'alarma.

Té problemes de dependència amb les drogues i es dedica a cometre petits delictes (entre d'altres, trenca la lona dels camions per robar-los mercaderia). Precisament, algun dels cops en què se l'ha denunciat ha estat durant les seves anades i vingudes al polígon. Per això acumula antecedents per petits delictes.

D'ençà que es va decretar el confinament, fa 28 dies, aquest jove surt al carrer de manera reiterada.

D'ençà que va començar el confinament, la Policia Local de la Jonquera ha imposat ja un total de 151 denúncies al municipi per saltar-se l'estat d'alarma.