La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut el fugitiu de Roses que va envestir la Policia de Platja d'Aro.

Els agents l'han arrestat a quarts de tres de la matinada a prop de l'estació de tren convencional de la capital de l'Alt Empordà.

El fugitiu comptava amb una ordre de recerca i detenció arran d'un assalt violent a Roses. Es considera un delinqüent perillós.

L'arrestat és un jove de 28 anys, veí de la mateixa ciutat de Figueres.

Tot va començar però el diumenge, quan el lladre va assaltar la propietària d'un descapotable a punta d'escopeta a la zona del passeig de Santa Margarida. Li va robar el vehicle i la bossa de mà.

Des de llavors, estava desaparegut però la Policia de Castell-Platja d'Aro el va localitzar el dilluns a través de les càmeres de videovigilància, ja que estava assenyalat com a sostret.

Els agents van haver de disparar un tret perquè en ser localitzat, el seu conductor va envestir un vehicle de paisà de la policia.

El conductor va aconseguir fugir i va produir-se una persecució des de Platja d'Aro per la C-31.

Els agents li van perdre el rastre a l'altura de Cassà de la Selva i aquest dimecres, la Policia Local de Llagostera va trobar el cotxe abandonat en un bosc arran d'un alerta d'un veí.

Finalment, aquesta matinada, la Guàrdia Urbana de Figueres ha pogut detenir al presumpte fugitiu a prop de l'estació de tren quan al veure'ls ha intentat ocultar-se.L'arrestat ara es troba en dependències dels Mossos i posteriorment, passarà a disposició judicial.