Una baralla a plena llum del dia al carrer Major de la Jonquera va acabar amb un home de 36 anys ferit amb talls importants a la cara produïts suposadament per un objecte tallant o una arma blanca. Els fets van tenir lloc ahir al matí i fins al lloc s'hi van desplaçar diverses dotacions de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i el SEM, que van atendre el ferit.

La disputa es va produir a l'altura del número 111 del carrer Major entre dos homes magrebins i va acabar amb l'agressió d'un d'ells. Segons han explicat fonts policials, l'agressor portava una ampolla de cervesa a la mà i l'ha trencat tot clavant-li a la cara.

El presumpte autor dels fets va fugir del lloc dels fets, perquè en arribar la policia, l'home ja no hi era. La víctima va ser atesa pels serveis mèdics i segons la Policia Local els talls que ha patit podrien ser constitutius d'un delicte de lesions.

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra investiguen els fets. Es revisaran les càmeres de vigilància, amb les que confien determinar-ne l'autoria.

Precisament en aquest punt del carrer Major, el passat mes de febrer es va produir una baralla entre un grup de cinc persones que va acabar amb dos detinguts i un ferit amb un trau al cap per un cop de cadira.