La secció local del PDeCAT a Figuers ha escollit l'empresari Miquel Roura, gerent de Ceres Roura, nou president de l'executiva. Roura agafa el relleu a la fins ara presidenta, Chantal Olivé, que havia assumit el càrrec el novembre del 2018 de forma temporal després que Jordi Masquef hi renunciés per dedicar-se de forma exclusiva a l'alcaldia de Figueres.

Dijous al vespre el PDeCAT de Figueres va celebrar eleccions per renovar l'executiva local i l'empresari figuerenc, Miqel Roura, en va sortir escollit nou president per unanimitat. L'equip de Roura, sota el lema «Reactivem Figueres, centrem el país» compta amb l'exalcalde i portaveu de Junts, Jordi Masquef, Mireia Sala, Joan Llobet, Laia Campos, Albert Alemany, Martina Prat, Lluís Heras, Neus Lorca, Marc Saez i Olga Reixach.

En un comunicat, el PDeCAT de Figueres assegura que després de la reordenació del nou espai polític postconvergent, la secció local manté «la gran majoria dels seus associats».

El nou president, Miquel Roura, va agrair la tasca de l'anterior presidenta i la implicació dels nous membres de l'executiva, i ha destacat que els principals objectius marcats són «treballar per reactivar la ciutat, recuperar els valors i la centralitat i traçar un full de ruta il·lusionador per Figueres». Roura té estudis en Administració i Direcció d'Empreses i Màster en Comunicació i Màrqueting. Actualment exerceix com a gerent i director d'exportació de l'empresa familiar Ceres Roura.