Un àlbum de cromos amb els gegants Vicenç i Carme de protagonistes ha de servir per apropar el coneixement del poble als nens de Llançà.

L'Ajuntament ha engegat una campanya de dinamització comercial, «Viu, compra i diverteixe-te a Llançà», per donar suport al teixit comercial i alhora per donar a conèixer el municipi i els valors cívics als més petits. S'han editat mig miler d'àlbums. L'Ajuntament l'ha posat en marxa per tal de donar suport al teixit comercial després d'una temporada d'estiu marcada per l'afectació de la pandèmia de la covid-19.

La campanya consisteix en l'edició d'un àlbum de cromos en què, a través de dos personatges clàssics com són els gegants de Llançà (en Vicenç i la Carme), els nens i nenes s'endinsaran en la descoberta del municipi a través de diferents recomanacions de conductes cíviques.

Conscienciar la població local, a través dels nens, de la importància de cuidar el poble, i incentivar les famílies residents que facin les seves compres al municipi contribuint així al desenvolupament econòmic local són els dos objectius principals. Uns 500 àlbums de cromos es repartiran entre els nens i nenes de l'escola Pompeu Fabra Llançà per tal que aquests i les seves famílies aconsegueixin, durant un període de 2 mesos, les diferents enganxines fent les seves compres en qualsevol dels 21 establiments participants.