15 de octubre de 2020
15.10.2020
Diari de Girona

Quatre detinguts per tres robatoris violents i lesions a les víctimes a Figueres

Colpejar la propietària d'una botiga a qui van intentar robar, ferir amb una amplla trencada a la cama d'un home o colpejar-ne un altra per robar-lo són les agressions

15.10.2020 | 11:54
Quatre detinguts per tres robatoris violents i lesions a les víctimes a Figueres

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes per robatoris violents a Figueres on van agredir i causar lesions a les víctimes.

Els robatoris i les detecions s'han produït en cinc dies.

La primera de les detencions per part dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Figueres va ser el 9 d'octubre.

Un home de 27 anys i nacionalitat marroquina, veí de Girona, va ser detingut com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions contra la propietària d'una botiga on havia intentat robar.

La comissaria va rebre l'avís d'adreçar-se a un comerç situat al carrer Sant Llàtzer on un home havia intentat furtar diversos productes ocultant-los sota el jersei.

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets diversos testimonis tenien retingut un home que, en ser recriminat pel furt, s'havia posat violent i havia agredit la propietària amb un cop de puny, causant-li diversos hematomes a la cara i al llavi.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 10 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

En una segona actuació policial, l'11 d'octubre, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana d'aquesta comissaria van detenir dos homes de 21 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Figueres i Sant Adrià del Besòs respectivament, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions.

De matinada, els homes van abordar un jove per demanar-li diners i, tot i donar deu euros, el van colpejar i el van tirar al terra per sostreure-li més diners, la cartera, unes claus i el telèfon mòbil.

Poc després, els mossos van detenir els lladres a la pujada del castell i van recuperar i entregar al seu propietari tots els objectes sostrets. En el moment de la seva detenció se'ls va intervenir una navalla.

Els detinguts, amb antecedents, va passar el dia 11 d'octubre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Finalment, el 13 d'octubre es va detenir un home de 29 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres, com a presumpte autor d'un robatori amb violència.

Un tall a la cuixa amb una ampolla

En aquest cas els fets delictius van passar el 5 d'octubre al carrer Tapis, quan un home va amenaçar a un altre amb una ampolla.


La víctima li va explicar que no duia diners i el lladre va trencar l'ampolla i li va fer un tall a la cuixa. Tot seguit, va fugir ràpidament de la zona.


El detingut, amb nombrosos antecedents, va passar el dia 14 d'octubre a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook