04 de novembre de 2020
04.11.2020
Diari de Girona

Un àlbum de cromos descobreix el patrimoni de Roses

La iniciativa conjunta amb l'empresariat ha de servir per promocionar la població i el comerç

03.11.2020 | 23:35
Un àlbum de cromos descobreix el patrimoni de Roses

Roses edita un àlbum de cromos per promocionar la població i ajudar el comerç local. L'Oficina de Turisme de Roses distribuirà l'àlbum «Col·lecciona Sempre Roses» a totes aquelles persones que presentin un tiquet de compra d'algun dels establiments adherits a aquesta iniciativa. Al llarg de tot el mes de novembre, les mateixes botigues repartiran sobres de cromos per cada compra realitzada, per tal que els seus clients puguin completar aquesta col·lecció fotogràfica.

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses i el comerç local de la població han engegat la campanya en aquesta ocasió basada en el patrimoni rosinc. Al llarg de tot el mes, gratificaran les compres dels seus clients distribuint àlbums i cromos amb imatges de diferents espais patrimonials del municipi, on també apareixen referències a l'ampli ventall de productes que els comerços de Roses ofereixen.

El nombre d'àlbums que es distribuiran a canvi dels tiquets de compra és de 1.000 unitats. Per completar la col·lecció, els veïns i veïnes de Roses obtindran un sobre (cada sobre conté cinc cromos) per cada compra realitzada en un dels establiments adherits a la campanya.

Llançà també ha portat a terme una iniciativa similar. Repartint un àlbum de cromos on dos personatges, dos gegants, guien per la població.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit