05 de novembre de 2020
05.11.2020
Diari de Girona

Roses engega un portal des d'on conèixer i comprar als negocis

«Sempre Roses» inclou notícies, actualitat i accés al «marketplace» dels establiments

04.11.2020 | 23:56
Una imatge del portal que s'ha posat en servei.

L'Ajuntament de Roses ha posat en marxa un portal de vendes en línia. Es tracta del web «Sempre Roses», que inclou notícies d'actualitat, promocions, accés al nou marketplace dels establiments i tot allò que el comerç ofereix.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica en col·laboració amb l'empresariat s'ha engegat aquesta eina, que pretén promoure l'activitat comercial durant tot l'any i que la gent es quedi a Roses.

El programa inclou, entre altres actuacions, la digitalització de negocis, la creació d'un marketplace de Roses, campanyes comercials, promocions i la posada en marxa de canals de comunicació amb els clients, via web i xarxes socials, per donar a conèixer i fins i tot comprar.

Des del web es pot accedir a l'apartat marketplace, on es poden comprar els productes i es troben serveis, de la mateixa manera que ho faria en un centre comercial, però sense haver de desplaçar-se.

Es tracta d'un gran aparador virtual que permet aglutinar tota l'oferta de Roses en un mateix portal. L'eina també serveix per donar a conèixer establiments que són propers al client i on pot fer les compres directament.

La llista de comerços es troba especificada per seccions (alimentació, allotjament, benestar i salut, esport i oci, floristeries, mobles i parament de la llar, perruqueria i estètica, restauració, serveis i tèxtil, complements i calçat), amb el llistat de productes i preus que ofereixen; una secció d'activitats on es publiquen les campanyes comercials vigents en cada moment i, per últim, el racó del comerciant, una secció de notícies d'actualitat i informació útil per als professionals del sector.

El web està pensat per millorar serveis i adaptar-se a les seves necessitats, implantant noves tecnologies que facilitin la cerca i la compra de productes i continuant oferint l'assessorament i expertesa dels seus professionals. Amb la iniciativa es vol transmetre alhora la importància de comprar a Roses per incentivar l'economia, generar llocs de treball.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit