25 de novembre de 2020
25.11.2020
Diari de Girona

La Guàrdia Urbana deté dos lladres de comerços a Figueres

Un empleat detecta els individus quan entraven en un establiment i la policia els deté amb material robat d'un altre local

25.11.2020 | 10:02
La Guàrdia Urbana ha detingut els dos presumptes lladres -

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut dos lladres de comerços a la ciutat.

La detenció es va realitzar ahir a primera hora de la tarda. En aquell moment, uns lladres van entrar a ple dia en una botiga tancada de la Rambla forçant la porta de l'establiment.

Un empleat va detectar-ho i va alertar la Guàrdia Urbana. Una patrulla va interceptar els dos sospitosos i van comprovar que no havien aconseguit sostreure res de l'establiment, però portaven objectes d'un altra botiga del carrer Nou.

Davant de les evidències, van procedir a la seva detenció. Es tracta de dos homes de 41 i 31 anys sense domicili conegut.

Botiga sense persiana

Es dóna el cas que els presumptes lladres van aprofitar que la botiga de la Rambla que estava tancada havia apujat la persiana perquè un repartidor pogués entrar gènere. Quan el repartidor ha sortit, un dependent va tancar la porta sense abaixar la persiana.

Va ser llavors, quan el dependent va pujar al pis superior de l'establiment que els dos individus van aprofitar per forçar la porta i accedir a l'interior, cosa que va veure un altre treballador i va poder alertar la Guàrdia Urbana. Sortosament no es van emportar res, però abans sí que havien fructificat en un altre comerç.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook