23 de desembre de 2020
23.12.2020
Diari de Girona

Roses fa un aparcament per a 131 places a tocar del mercat de roba

S'ha adequat en uns terrenys municipals que actualment no tenien cap ús i estaven deteriorats

22.12.2020 | 23:55
Roses fa un aparcament per a 131 places a tocar del mercat de roba

Roses està ultimant aquesta setmana les tasques de condicionament d'una àrea d'aparcament a les parcel·les municipals situades a la ronda Miquel Oliva i Prat, a tocar del mercat de la roba que se celebra cada diumenge a la població. El solar, amb una superfície de 3.492 m2, donarà cabuda a un total de 131 places d'aparcament, molt properes al centre de Roses.

L'emplaçament se situa en uns terrenys municipals que fins ara no tenien cap ús concret i es trobaven deteriorats, amb presència de sots i forats i la problemàtica de l'aixecament de pols en episodis de forts vents. La realització d'aquest projecte, dut a terme per l'Àrea d'Infraestructures i Serveis de l'Ajuntament de Roses, suposa l'explanació de la parcel·la, així com l'aplicació d'un tractament superficial mitjançant regs asfàltics, per impermeabilitzar el terreny front l'acció erosiva de l'aigua i el trànsit.

També es delimita tot l'espai, que tindrà un únic sentit de circulació en el seu interior i al qual s'accedirà per la Ronda de Miquel Oliva i Prat. La sortida es fixa pel costat del carrer València, fet que permet accedir a la rotonda de la Ronda de Circumval?lació. Les tasques d'adequació finalitzen amb la senyalització.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook