Un incendi en una casa de Figueres va posar ahir al descobert una plantació de marihuana. Els Mossos d'Esquadra en busquen els responsables.

El foc es va declarar al número 4 del carrer Escorpí i va obligar a desplaçar els efectius d'emergències (Bombers, Guàrdia Urbana, SEM i Mossos). Els Bombers van apagar el foc amb poca estona i les flames finalment van afectar dos matalassos del garatge de l'edifici.

En el moment dels fets no hi havia ningú a l'immoble, que, segons les primeres informacions, estaria ocupat.

Els Bombers, després d'apagar el foc i repassar tot l'immoble, van localitzar les plantes de marihuana que estaven situades als pisos superiors de la casa, que comptava amb tres plantes.

Arran de la sorpresa, els agents van informar-ne la Guàrdia Urbana de Figueres. Després del recompte, va sortir que en total hi havia 250 plantes.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres s'han fet càrrec de les diligències i busquen els propietaris de la plantació.

Aquesta no és la primera vegada que quan els Bombers van a apagar un foc es troben amb una plantació de marihuana. Incendis que sovint s'originen per la sobrecàrrega de la línia elèctrica.