18 de març de 2021
18.03.2021
Diari de Girona

Una mona d'una baldufa amb sorpresa, a Figueres

Els pastissers han creat el disseny exclusiu que es vendrà a tres euros i de postres a alguns restaurants

17.03.2021 | 23:30
La presentació de la mona de la baldufa.

Una baldufa catalana de xocolota amb sorpresa. És la nova mona de Pasqua que es pot comprar a Figueres. N'hi ha de xocolata blanca, negra i amb llet. Es podrà comprar a les pastisseries de Figueres per tres euros. També es podrà demanar com a postres a una vintena de bars i restaurants de la ciutat.

La iniciativa impulsada pel Museu del Joguet, Comerç Figueres, Pastissers de Figueres i la col·laboració de l'Ajuntament.

L'objectiu és la creació d'un producte exclusiu i propi de les pastisseries de la ciutat de Figueres que contribueixi a posicionar la ciutat com un referent gastronòmic i turístic de Catalunya.

L'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que «aquesta iniciativa és un exemple de treballar conjuntament, administració, Associació Comerç Figueres i Museu del Joguet».

El vicepresident de Comerç Figueres, Toni Moreno, ha assenyalat que l'objectiu d'aquesta iniciativa és «treballar tots a una per fer que Figueres sigui una ciutat viva, amb dinamització comercial i amb un teixit econòmic potent, potenciant i donant a conèixer els productes de proximitat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook