La plataforma SOS Costa Brava va fer públiques ahir unes imatges d’unes màquines treballant a la zona dels Caials de Cadaqués en la demolició dels «xalets il·legals» que el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat va ordenar enderrocar.

Les fotografies les ha captat l’entitat Amics de la Natura de Cadaqués. SOS Costa Brava va informar, a través dels seus comptes de xarxes socials, que aquesta urbanització va ser denunciada per Assemblea per Cadaqués per «l’impacte paisatgístic» que suposava que les construccions tinguessin dos metres d’alt de més.

Des de la plataforma ecologista, llancen una crítica contra l’Ajuntament de Cadaqués: «No deixa d’astorar-nos que l’Ajuntament tramiti una nova llicència per aixecar 28 cases en aquest paratge».

Tanmateix, des de l’Assemblea per Cadaqués celebraven ahir a través de les seves xarxes socials l’enderroc d’aquests xalets, «després de dedicar molts esforços a denunciar-ne les irregularitats i l’impacte paisatgístic». «Ara esperem que abans de tornar a concedir noves llicències de construcció l’Ajuntament s’ocupi que els promotors finalitzin d’una vegada els treballs d’urbanització del sector i adaptin les voreres a la legalitat vigent», apuntaven.