Un conductor es va presentar la matinada del 26 de setembre a la comissaria dels Mossos de la Jonquera amb el cadàver del seu marit al cotxe.

Retornaven d'un viatge en un celler francès quan la víctima, que estava malalta, va perdre la vida, segons ha avançat el PuntAvui i ha confirmat Diari de Girona.

El conductor quan tornava cap a Catalunya i va haver travessat la frontera va buscar una comissaria per informar què li havia passat.

Els agents van comprovar que hi havia un home mort i el cas va quedar com a una mort natural.

La parella havia anat de viatge en un celler a prop de París i durant el viatge l'estat de salut va empitjorar i en tornar, poques hores abans d'arribar a Catalunya, va morir. En aquest cas, conductor no ha resultat detingut ni investigat pels fets.

Aquesta història pot semblar similar a la que va ocórrer l'abril, quan un home va fugir de la policia a la frontera amb el cadàver de la seva parella al seient del copilot. En aquell cas, però, l'home va fugir fins a Bàscara i va acabar detingut per conducció temerària. En aquest cas, també hi havia un tema sentimental al darrere. L'home va travessar diversos països després de tornar de Suïssa, d'on era la parella.