Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per un robatori en una casa de Portbou.

Els agents van sorprendre els lladres amagats i van recuperar tots els objectes sostrets.

Els dos arrestats són dos joves de 22 anys, de nacionalitat algeriana i amb domicili a Barcelona. Se'ls acusa de ser presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior d’habitatge.

El fets es remunten a dissabte passat cap a la una de la matinada, quan els Mossos van rebre l’avís d’un robatori amb força en un domicili de l’Avinguda França de Portbou.

 La patrulla de la comissaria de Figueres va constatar que els lladres havien trencat el cadenat d’una tanca de ferro i que la porta d’accés al domicili estava forçada amb el pany a terra.

Poc després, els agents van sentir sorolls que provenien d’una de les habitacions i quan van entrar hi van trobar dues persones amagades darrere d’un llit.

Objectes recuperats

En el moment de la seva detenció, els homes duien a sobre uns prismàtics, un obrecartes, joies diverses i una colònia. Els agents van comprovar que aquests objectes els acabaven de sostreure de l’interior de la casa.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el dia 8 d’octubre, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.