Els Mossos d’Esquadra han detingut una parella per robar begudes, oli i una tauleta electrònica d'un restaurant de la Jonquera-

La investigació els ha permès identificar després que fugissin sense deixar rastre als accessos del local.

Els arrestats són un home i una dona, de 38 i 42 anys respectivament, de nacionalitat francesa i amb domicili a França. Se'ls acusa de ser presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un restaurant.    

Les dues detencions dels agents de la comissaria Jonquera són resultat d’una investigació oberta el 9 de novembre, després de la denúncia del propietari d’un restaurant del carrer d’Hanníbal de la Jonquera.

Els investigadors van comprovar que els lladres van entrar al restaurant utilitzant una clau falsa i per aquest motiu no hi havia danys en els accessos a l’establiment.

Els lladres van sostreure begudes i oli per valor de 400 euros i una tauleta electrònica, posteriorment van fugir del lloc amb el seu vehicle.

La investigació va permetre identificar i detenir, el passat dijous, els dos presumptes autors del robatori.

Els detinguts van passar el dia 19 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.