Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes i una dona en tres dies diferents, per dos delictes de robatori amb violència i un de robatori amb força a l'interior d'un establiment en grau de temptativa a Figueres.

La primera detenció va tenir lloc el dimecres 10 d'agost quan uns agents van arrestar una dona que el 18 de juliol havia abordat a una noia a la sortida d'un banc de la capital alt-empordanesa per sostreure-li la bossa de mà. Després de forcejar amb la víctima, no va aconseguir el botí i va fugir del lloc.

La segona detenció va ser l'endemà, el dijous 11 d'agost a Llançà. Els Mossos van rebre l'avís que una dona d'edat avançada havia patit l'estrebada d'una cadena d'or. La víctima es trobava a la platja quan uns joves li van arrancar el collaret d'or i van fugir. Gràcies a la col·laboració de la Policia Local de Llançà i la ciutadania, es va poder detenir un dels autors a la zona de l'estació i es va poder recuperar la joia. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

 La tercera de les detencions va tenir lloc la matinada del divendres 12 d'agost a Portbou, després de rebre l'avís que un jove volia entrar a dins d'un bar. En arribar, els agents van veure un noi enfilat en un test manipulant una de les finestres de l'establiment. En veure la policia va fugir corrents, però el van poder arrestar en un carrer proper.

Els tres detinguts, algun d’ells amb antecedents, van passar els dies 12 i 13 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia Figueres, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs