Un any més, i ja en són quinze, Ullà es converteix en l’epicentre del món de la poma amb la celebració de la tradicional fira. La mostra torna al nucli antic i a banda del mercat dels productes relacionats amb la poma al llarg de la jornada se celebraran diferents activitats lúdiques i d’oci.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Ullà, Xevi Pérez ha mostrat la seva satisfacció per haver pogut recuperar la normalitat i ha destacat la trajectòria d’una fira avalada i que amb aquesta ja acumula quinze edicions. Totes les pomes que els visitants trobaran al mercat provenen de l’empresa local Giropoma Costa Brava. Es presentaran les varietats Royal Gala, Granny, Golden i Red Delicious.

Durant tot el dia els visitants podran passar pel mercat de productes artesans d’arreu de Catalunya i el mercat de productes relacionats amb la poma. Destaca també la trobada de puntaires que es farà al llarg del matí.

Pomes de fusta i cristall

Un torner de fusta elaborarà pomes mentre que també es podrà veure el treball d’un bufador de vidre que crearà pomes de cristall. Els més petits tindran el seu espai reservat a la zona de jocs i durant la jornada es vendran coques a càrrec de l’AFA de l’Escola Puig Rodó.