Intervenen productes falsificats per valor de més d'un milió d'euros en una botiga de la Jonquera

La Guàrdia Civil investiga al propietari i comissa 4.771 rèpliques de peces de roba i complements de marques de luxe que estaven exposades en un comerç dels Límits

Agents de la Guàrdia Civil inspeccionant la botiga on venien falsificacions

Agents de la Guàrdia Civil inspeccionant la botiga on venien falsificacions / Guàrdia Civil

E.B.

La Guàrdia Civil ha intervingut més de 4.700 productes falsificats per valor de més d'un milió d'euros en una botiga de la Jonquera.

Concretament, ha comissat 4.771 rèpliques de peces de roba i complements de marques de luxe que estaven exposades en un comerç dels Límits

També investiga al propietari de l'establiment per un suposat delicte contra la propietat industrial.

Agents de la Secció fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera van inspeccionar dimecres passat un establiment del nucli dels Límits. Durant l'entrada al comerç, van observar que hi havia exposats diversos articles suposadament falsificats de marques de prestigi. Entre els articles hi havia bosses, sabatilles, dessuadores, rellotges, samarretes, entre altres.

Per poder certificar les seves sospites, els agents van comptar amb la presència d'un pèrit representant de les marques perjudicades, el qual va certificar la falsedat dels objectes. Entre els milers de productes falsificats roba i complements de marques importants, valorats en gairebé 1,1 milions d'euros.

Agents de la Guàrdia Civil inspeccoinant la botiga dels Límits

Agents de la Guàrdia Civil inspeccionant la botiga dels Límits / Guàrdia Civil

Precisament aquesta setmana s'ha conegut que l'any passat es va comissar el doble de productes falsificats que el 2021 a la província de Girona.