Necrològiques del 5 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest diumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ARBÚCIES


Carmeta Parera Xargalló

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Alfons Morer Regàs. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BANYOLES


Xavier Cayuela Roura

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Maria Carmen Coll Xargay. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BLANES


José Antonio Vicente Sancho - «El Maño»

Ha mort als 93 anys. Era vidu d’Anunciación Irisarri Iñiguez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA


Santi Bosch Tort

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Àngels Roca Salvatella. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

FIGUERES


MANUEL MARTÍNEZ ARDILA

Ha mort als 94 anys. Era vidu de María Romero López i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOSE ORTEGA AGUILERA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Antonia Sánchez Pérez i tenia cinc fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la funerària Vicens.

GIRONA


Xevi Puigdevall Roura

Ha mort als 62 anys. La seva parella, Maite Becerra Pérez. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

Margarita García Martín

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Manuel López Hernández. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

Jordi Rubau Solés

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Camps Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

QUART


NÚRIA MASSA TORMO

Ha mort als 93 anys. Era casada amb Pere Puig Punsí. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ROSES


Lurdes Boix Flaquer

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Juan Gómez Perez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

SANT JULIÀ DE RAMIS


Ana Jiménez Molero

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Romero Ballén. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SERINYÀ


Quimeta Bosch Torrent

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Albert Cufí Laboira. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Serinyà.

TORROELLA DE FLUVIÀ


PERET BOSCH JULIA

Ha mort als 93 anys. Residia a Torroella de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Torroella de Fluvià.

Subscriu-te per seguir llegint