Un mort i tres ferits en bolcar una embarcació prop de l'Illa Grossa de Colera

Un dels afectats ha nedat fins a la costa i els altres han estat rescatats per uns submarinistes, segons Bombers

El grup hauria decidit anar a pescar tot i la mala mar

Archivo - Ambulància del SEM

Archivo - Ambulància del SEM / SEM - Archivo

ACN/A.S.M.

 Una persona ha mort i tres més han resultat ferides aquest dissabte en bolcar una embarcació petita prop de l'Illa Grossa de Colera, a l'Alt Empordà, segons han confirmat els Bombers de la Generalitat. Un dels afectats ha nedat fins a la costa i els altres han estat rescatats per una embarcació de submarinistes, segons els Bombers, que han enviat quatre dotacions per l'accident. També han intervingut Salvament Marítim, el SEM i la Guàrdia Civil, que està al càrrec de l'accident.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís dels fets a les 12.43 hores, i els afectats són un grup d'amics que haurien decidit anar a pescar tot i les males condicions del mar, segons apunten les primeres informacions. La policia està investigant els fets, i està pendent de que es practiqui l'autòpsia a la persona ofegada.

El SEM ha assistit els quatre afectats, però no han pogut fer res per un d'ells. Els altres tres han estat traslladats a l'Hospital de Figueres amb hipotèrmia en estat menys greu. Segons fonts del centre, s'han recuperat i la previsió és que rebin l'alta en les pròximes hores. Les víctimes de l'accident tenen entre 40 i 50 anys.