Hi ha un episodi que una família de Llagostera tardarà temps a oblidar. A principis de mes, el fill de la Roser Camps era amb dos amics al pati de la masia on viuen i tot d´una van veure com una beina que acabava de disparar un caçador els passava per davant. Tots tres van reaccionar ràpid i es van llançar al terra per no rebre l´impacte. La mare ahir descrivia que el jove, de 24 anys, li va trucar després dels fets i li va dir que havien passat molta por. Va afegir que li va explicar que el tret havia aixecat molta pols i que ells havien reaccionat a temps, però que havien fet un crit esgarrifós de pànic.

Aquest no és l´únic tret que va impactar aquell migdia en aquesta àrea del veïnat de la Bruguera de Llagostera. Un minut abans que aparegués el cartutx que va passar a tocar dels tres nois, una altra beina va travessar el pati i va anar a parar contra la façana de la casa de pagès de Llagostera. Els trets provenien de dos caçadors, tal com van saber minuts després els joves. Els dos homes, segons denuncia la família, van fugir ràpidament amb la seva presa, un senglar que havien abatut a pocs metres de la casa.

La masia on viu la família Camps es troba envoltada d´altres cases de pagès i a tocar hi passa una carretera des d´on els caçadors van disparar a un senglar. De fet, segons relata la mare del jove, quan van sortir fora de la casa en el camí van poder veure com encara hi havia les restes de sang de l´animal.

Davant dels fets, el jove de la casa va avisar els Mossos d´Esquadra i aquests, van enviar fins a la zona la Policia Local de Llagostera. Els tres nois, encara espantats, van explicar als agents els fets ocorreguts i segons explica la mare del noi, el vehicle dels caçadors es va creuar amb el dels municipals mentre arribaven a la masia, però que van seguir fent camí.

Tot seguit, però, els caçadors van saber a través dels agents que tenien la matrícula del seu vehicle anotada i que les càmeres que té la casa de pagès els havien enregistrat. Al cap d´una estona un dels caçadors va pujar a disculpar-se amb els joves. L´home, però, no era el que havia disparat i finalment, veient que podien rebre una denúncia, l´altre caçador va accedir a anar a la masia a demanar perdó, assegura Roser Camps.

La dona relata que finalment van decidir no denunciar-los però ahir van lamentar el comportament dels caçadors i va destacar que és «molt lleig el que van fer, sobretot perquè després van fugir». I va remarcar que a la zona on ells viuen la carretera és molt transitada i que el que va passar al seu fill i els dos altres joves li pot passar a qualsevol. Finalment va assegurar que ho volien fer públic per evitar que es pugui repetir.