Els Mossos d'Esquadra han detingut dos menors d'edat a Palamós acusats d'un delicte de violència i intimidació. Els fets van passar cap dos quart d'onze de la nit del passat dissabte 12 d'octubre, quan una dona que caminava pel carrer Sant Josep va patir una forta estrebada. A resultes del robatori, la dona va caure a terra i va patir ferides lleus. Gràcies a la descripció facilitada per la víctima, els agents van localitzar poc després els dos nois que, presumptament, l'haurien agredit. Un d'ells, però, va fugir corrent i la policia no va localitzar-lo fins a la matinada.

Els joves van explicar als mossos on havien llençat tots els objectes, de manera que la víctima va poder recuperar tot el que els menors li havien sostret.

Després de l'estrebada, la víctima va trucar la policia i va descriure com eren els dos nois que l'havien fet caure a terra per robar-li la bossa de mà. Amb aquesta informació, els Mossos d'Esquadra van engegar la investigació i van aconseguir localitzar poc després els dos nois.

Llavors, la policia va aconseguir retenir i identificar un dels nois però l'altre es va escapar corrent. Hores després, pels volts de les cinc de la matinada, els Mossos el van localitzar i detenir. Els dos menors van relatar a la policia on havien llençat la cartera amb documentació, les claus i també la bossa de mà i els agents van poder recuperar totes les pertinences i entregar-les a la víctima. Els dos nois van ser lliurats als seus tutors legals i, properament, seran citats per la Fiscalia de Menors de Girona.