El circuit de motocròs que s'ha habilitat al terme municipal de Palamós, però a tocar del de Vall-llobrega, i que ha motivat la queixa i el rebuig del consistori d'aquest municipi, s'inaugura avui. Segons ha informat Ràdio Palamós, els tràmits urbanístics s'han allargat durant tres anys i mig i avui, la instal·lació es posarà en marxa.

La iniciativa va comptar des del primer moment amb el ?rebuig del consistori de Vall-llobrega, que també va recriminar al de Palamós que no li hagués comunicat res abans. L'Ajuntament de Vall-llobrega es queixa que el circuit es troba a poca distància de vivendes de Vall-llobrega i tem que provoqui molèsties per sorolls als veïns. En aquest sentit, en declaracions a l'emissora, el promotor del circuit Josep Carré ha manifestat que les queixes del consistori de Vall-llobrega no estan fonamentades i que confia que la relació millori.

El complex té una superfície de 25.000 metres quadrats, es troba al paratge de Fontoriola i el circuit té una longitud d'uns 900 metres. A més de la pràctica de motocròs, l'equipament també té un espai destinat a la pràctica del paintball.