Qui, quan i com es va produir l´atropellament del 28 de setembre que va acabar amb la vida d´un home de 33 anys a Mont-ras segueix encara essent una incògnita.

Els Mossos d´Esquadra es troben encara investigant les causes i, de moment, no han trobat l´autor dels fets ni tampoc han aclarit com es va produir la mort. Gerard Cenizo Turró, de 33 anys i de Palafrugell, va rebre l´impacte de més d´un vehicle que li haurien passat pel damunt.

Això és el que es desprèn de les contusions i ferides que presentava el cos. Pel que fa a com es va produir el tràgic succés, es dóna el cas que no hi ha testimonis ni tampoc s´han localitzat restes del o dels vehicles que hi haurien passat per damunt del cos. Amb tot, fins i tot una de les hipòtesis és que la víctima estigués ja a terra mig inconscient o fins i tot morta, quan li van passar els cotxes per sobre.

El cadàver de l´home va ser trobat el 28 de setembre cap a quarts de set del matí a l´alçada del quilòmetre 330 de la C-31, enmig de la calçada i ja dins el terme municipal de Mont-ras i en direcció Palamós. L'avís d'alerta el van donar uns conductors que passaven per aquesta carretera de la Costa Brava.

Es van trobar amb el cos de la víctima estirat a terra, en concret a la zona de la C-31 que es troba davant de l'empresa de ceràmiques La Ciutadella i al costat de la firma BigMat.

En els moments inicials es va treballar amb la hipòtesi que la víctima hagués estat caminant pel carril de serveis que està al costat de la C-31 i que l'accident s'hauria produït entre aquest carril i la carretera. Aquest atropellament es va produir en una setmana negra a Girona. Quatre dies després, un noi de 32 anys de Sant Feliu de Buixalleu va morir en un accident en xocar amb el seu cotxe amb un camió a la C-35 al seu municipi.