La Generalitat de Catalunya ha aconseguit vendre un altre dels antics hotels dels germans Anlló a Sant Feliu de Guíxols, el cinquè dels nou establiments de l'herència que en un primer moment no es van poder vendre per subhasta. Ara, el departament d'Economia i Coneixement ha venut l'antic hotel Avenida situat al carrer de Maragall número 14 d'aquesta localitat per un preu de 312.664,00 (impostos i despeses exclosos) al grup immobiliari Barcelona Renta Corporación Real Estate, SA.

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) va publicar la resolució aquest dimecres. L'hotel Avenida es va subhastar el passat 28 de maig juntament amb la resta dels establiments hotelers de l'herència (a excepció del Panorama). Eren vuit lots dels quals se'n van vendre dos: el lot 6, integrat pel Rex I i Les Noies; i el lot 8, que corresponia a l'hostal Montserrat. La resta de lots van quedar deserts tant en la primera com a la segona subhasta (en què es rebaixa un 20% el preu de sortida de la primera), de manera que van passar a ser immobles objecte de venda directa, és a dir, els interessats hi han de presentar una oferta que no pot ser inferior al preu de sortida de la segona subhasta.

A finals del passat mes de desembre la Generalitat ja va publicar un altra resolució. En aquest cas era la venda de l'hotel Regina que ha estat adquirit per la societat Hotel Regina Costa Brava SL, de capital rus, per 371.435 euros (el preu mínim era de 368.435 euros).

En aquest cas, l'Avenida, formava part del lot 1 que va quedar deserta en les subhastes. El preu de sortida era de 312.664,00 euros. Segons la resolució, el 3 d'octubre es va rebre oferta de compra de la finca per part de la citada societat pel mateix preu de sortida.

Segons la descripció, aquesta finca pot tenir ús hoteler o residencial. Té una planta baixa, tres plantes de pis, un àtic i un soterrani i està ubicat al carrer Maragall número 14 de Sant Feliu, formant cantonada amb el carrer Girona.

De moment, la venda dels cinc establiments hotelers (Rex I, Les Noies, Montserrat, Regina i Avenida) ha suposat un ingrés total de d'1.489.009 euros a la Generalitat.