La tradicional Sopa de Verges va ser, una edició més, un èxit de participació amb desenes de persones que van apropar-se a la plaça Major de la vila per degustar l'àpat preparat des de primera hora del matí en una vintena de perols. El programa d'aquesta celebració secular es va iniciar a les set del matí amb la cuita de la Sopa. De dos quarts de nou a dos quarts d'onze del matí hi va haver un esmorzar a preus populars i, ja al migdia, animació infantil.

Finalment, el gran moment va arribar a dos quarts de dues del migdia amb el repartiment de la Sopa. La jornada es va cloure a mitja tarda amb una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Baix Empordà.

La fortuna de la meteorologia no va somriure a Albons, on els encarregats de l'elaboració de l'arrossada van decidir per unanimitat suspendre-la quan va començar a ploure. L'alcalde, Joan Hostench, va explicar que ho tenien tot preparat i que havien iniciat la preparació de l'arrossada per a més de 1.500 persones. L'arrossada es reprograma per a aquest ?diumenge.