Un nen de 9 anys va morir ahir en ser atropellat per un tot ter?reny al barri de Vilartagues de Sant Feliu de Guíxols. La Policia Local investiga la causes del fatal sinistre viari, que va tenir lloc al voltant de la una del migdia a l'avinguda de les Balears i molt a prop d'un pas de vianants -s'ha d'aclarir si el menor creuava per ell o no- quan el nen sortia de l'escola, que es troba en un carrer paral·lel. La conductora del tot terreny és una dona de 70 anys que va necessitar ser atesa pel SEM i traslladada posteriorment al dispensari de Sant Feliu de Guíxols per una crisi d'ansietat.

La Policia Local de Sant Feliu es troba investigant l'accident, que es va produir en una zona on s'ha d'anar a 20 quilòmetres per hora. En ser una hora del dia molt concorreguda, la Policia Local té diversos testimonis presencials que poden ser claus també alhora de determinar si s'atribueix alguna responsabilitat a la conductora. En el moment de l'accident la dona no presentava indicis d'haver ingerit begudes alcohòliques.

El punt de l'accident és on conflueix l'avinguda Balears amb la rotonda de la plaça de Ceuta. En aquest lloc, els vehicles que pugen cap a l'avinguda de Saragossa troben primer un pas de vianants i, tot seguit, un cediu el pas per incorporar-se a la rotonda. S'ha d'esbrinar, doncs, per on va creuar el nen i la velocitat del vehicle. L'alcalde, Joan Alfons Albó, va concretar ahir que aquest pas està "hipersenyalitzat" amb senyalització vertical i a l'asfalt. El batlle també vol esbrinar on es trobava l'agent de la Policia Local que normalment hi ha en aquest pas de vianants i que, en el moment de l'accident, "no hi era". Albó va concretar que en aquell moment hi havia sis agents de servei, "suficients per cobrir la sortida de les escoles".

Al lloc hi van treballar una dotació dels Bombers, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el metge del Centre d'Atenció Primària i efectius de la Policia Local, que no van poder fer res per salvar la vida del menor. També es van desplaçar a l'indret quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra per donar suport al lloc de l'accident.

Tot i la ràpida intervenció dels serveis d'emergències, no es va ?poder fer res per salvar la vida del menor. Es tracta d'un nen de 9 anys, d'origen marroquí i que ?estudiava quart de primària a l'escola Baldiri i Reixac de Sant Feliu, molt a prop del lloc del sinistre ?viari.

Jugador de l'Escola de Futbol

Era un menor conegut al barri de Vilartagues ja que la seva família regenta un locutori i una fruiteria a la zona. El nen jugava al Benjamí C de l'Escola de Futbol, que va mostrar els seus respectes i condol per la pèrdua a les xarxes socials, així com la resta dels clubs del municipi: el Vilartagues CF i l'AD Guíxols, igual que nombroses entitats del municipi. A la pàgina de Facebook de l'EF Sant Feliu es recordava el nen i que "els entrenaments de tots els nostres ?equips del dia -ahir- queden suspesos en senyal de solidaritat amb la família".

L'escola també va penjar un comunicat al seu web on es recorda que el seu alumne i company de classe "formarà part per sempre del nostre record i de la nostra estimació". Explicava que els seus companys de classe l'havien recordat amb paraules i s'acompanyava amb un dibuix i una imatge d'ell, amb la samarreta del Barça.