23 de setembre de 2015
23.09.2015

Sant Feliu reurbanitza el carrer de Sant Martirià per 179.000 €

Les obres tenen un termini d'execució i són cofinançades pel Pla de Barris del Puig i Eixample

23.09.2015 | 07:24
Les obres al carrer de Sant Martirià aquest dimarts.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha començat aquesta setmana les obres de reurbanització del carrer de Sant Martirià. El projecte va ser redactat pels serveis tècnics municipals i les obres tenen un cost de 179.001,35 euros (amb l'IVA inclòs) i un termini d'execució de cinc mesos. Les obres són cofinançades per l'Ajuntament i per la Generalitat de Catalunya a través del Pla de Barris del Puig i Eixample de Llevant.
Les obres han començat pel tram comprès entre el carrer Nou de Garrofers i Sant Domènec. Després es continuarà fins a la carretera de Girona. Cada tram tindrà una durada aproximada de dos mesos i mig. Al final de tot el procés es farà l'asfaltat del carrer.
El regidor d'Obres, Josep Saballs, informa que la intervenció preveu la substitució de les actuals canalitzacions d'aigües residuals i d'aigua potable, així com la implantació d'una xarxa de recollida d'aigües pluvials. Les xarxes aèries d'electricitat i d'enllumenat públic aniran grapades a la façana, excepte en els encreuaments de carrers, on se soterraran. 
El projecte també preveu el ?futur soterrament de les línies aèries de telefonia en els encreuaments.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema