12 de desembre de 2015
12.12.2015

Begur inverteix 26.000 euros en obres de condicionament del Mas Pinc

17.12.2015 | 07:16

Obres de condicionament, reglaments i contactes amb entitats mediambientals són alguns dels passos que ha tirat endavant l'equip de govern de Begur per recuperar el Mas Pinc, que havia estat la casa de la bailaora Carmen Amaya, com l'espai mediambiental del municipi. A part de l'edifici, també es recuperà el seu entorn, amb horts socials i el retorn de la vinya, com també la reactivació de senders, sense oblidar la reactivació de la reserva marina de ses Negres.
Les obres s'han iniciat amb la reconstrucció de la teulada, que té un cost de 19.000 euros. L'actuació l'està realitzant l'empresa Construccions i Obres Freitas SL. Es preveu que les obres estiguin enllestides abans d'acabar l'any. Al mateix temps, i també per junta de govern, s'han adjudicat les obres per arranjar portes i finestres, a part de fer mòduls, amb una inversió d'uns 7.000 euros.
Paral·lelament, l'àrea de Medi Ambient, que és l'àrea que anirà al nou espai per coordinar-ho tot, ja està treballant en la redacció del reglament del nou equipament, com també en el manual d'ús de les instal·lacions. A més, s'està plantejant la creació d'una àrea pròpia de comunicació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook