Fins a 267.000 euros haurien estafat presumptament els responsables de Finques la Bisbal a diverses comunitats de veïns de la població. Això és el que es desprèn del recompte de les denúncies que han arribat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal. Fins ahir, se n'havien recollit fins a 23. D'aquestes n'hi ha que són d'una sola comunitat o bé de diverses que s'han unit per presentar la demanda de forma col·lectiva.

Cal recordar que per aquest cas, els Mossos han practicat dues detencions. Aquestes van produir-se a principis de febrer, quan van arrestar els responsables de Finques la Bisbal. Ambdós van quedar amb la condició d'investigats com a presumptes autors d'un delicte d'estafa.

Els arrestos van quedar sense efecte i encara estan pendents de declarar davant del jutge. Es tracta d'un home de 47 anys i una dona de 37, ambdós veïns de la localitat i de nacionalitat espanyola

Cal recordar que diverses comunitats de veïns van presentar denúncies per la suposada «mala gestió» que hauria deixat un forat econòmic fruit d'impagaments i de falta de liquiditat.

El tema va sortir a llum a l'agost, quan diverses comunitats de veïns de la Bisbal van trobar-se que en els seus comptes corrents no hi havia els diners que pertocaven. Des de l'empresa no s'haurien fet les transferències als serveis bàsics i també es van trobar que als comptes bancaris no hi havia els diners que pertocaven.

El responsable de l'empresa llavors va assegurar que tot es devia a una «mala gestió i descoordinació total i absoluta» d'una extreballadora, la seva exdona.