20 de abril de 2017
20.04.2017

El primer tinent d'alcalde de Begur renuncia a l'àrea d'Obres, que passa a Pilsà

Marià Renart argumenta que, d'aquesta manera, podrà dedicar més temps a Festes i Participació Ciutadana

21.04.2017 | 07:16
Marià Renart

El primer tinent d'alcalde de Begur, Marià Renart (Bloc Municipal), ha deixat l'àrea d'Obres per centrar-se en l'àrea de Serveis i, especialment, en les àrees de Participació Ciutadana i de Festes Populars. Renart ha manifestat que Participació Ciutadana i Festes cada cop li comporten una dedicació més important ja que el nou govern vol que els ciutadans siguin part activa en les decisions municipals.

«Vull manifestar la meva satisfacció del treball realitzat a Obres, ja que hem aconseguit que tots els industrials locals arribin a treballar per l'Ajuntament, cosa que no passava abans», ha manifestat el primer tinent d'alcalde.

Per tot això, Renart va presentar dimarts, al·legant motius personals, la seva renúncia a l'àrea d'Obres, que li va ser acceptada per l'alcalde, Joan Loureiro (JxS-E-ERC-AM).

I ahir, l'alcalde ja va decretar el traspàs de l'àrea d'Obres al regidor Francesc Pilsà (PSC), que ja assumeix responsabilitats que es complementen. Pilsà, des que es va crear el govern tripartit, a principi de mandat, ha tingut les delegacions de les àrees de Brigada i Manteniment i de Platges. L'alcalde està convençut que la gestió d'Obres seguirà la mateixa línia endegada i permetrà dur a terme amb èxit els projectes del govern.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook