24 de agost de 2017
24.08.2017

El PSC denuncia que el govern de Palafrugell vol controlar l'oposició

El regidor Juli Fernández afirma que han emès una circular en la qual «s'obliga» als tècnics a donar informació precisa de les reunions amb els edils

24.08.2017 | 11:20
El regidor socialista, Juli Fernández.

El grup municipal del PSC de Palafrugell va denunciar ahir que l'equip de govern (ERC i CiU) vol controlar les reunions dels tècnics de l'Ajuntament amb els regidors de l'oposició. Segons van assegurar ahir els socialistes, a través d'un comunicat, el govern palafrugellenc hauria emès una circular informativa en la qual «s'obliga als tècnics a donar informació detallada de les reunions que mantinguin amb els representants de l'oposició» assegurava el PSC.

«El govern mostra les seves cartes, manifesta una profunda inseguretat i fa palesa una total desconfiança amb els tècnics i els caps d'àrea, que tenen una responsabilitat professional que ara, amb la nova normativa imposada per l'equip de govern, no podran exercir amb tota llibertat» va criticar ahir l'edil socialista, Juli Fernández afegint que aquesta circular és «innecessària».

A més, Fernández va carregar també contra l'alcalde, Josep Piferrer (ERC). «Ha quedat clar que aquesta circular va ser un encàrrec del propi govern municipal a la Secretaria de l'Ajuntament» va assegurar el regidor del PSC afegint que «no és veritat que l'alcalde no en tingues coneixement, tal i com va dir en el plenari. El mateix secretari va admetre que havia rebut diverses propostes. És una actitud, la de l'alcalde, que recorda altres èpoques. Estem davant d'un fet inèdit a l'Ajuntament de Palafrugell» va insistir Fernández, qui va subratllar que «volen convertir als tècnics en la seva policia política particular».

Fernández també va relatar que han accedit al document perquè ho van demanar i que depenent de com evolucionin els fets no descarten portar aquest assumpte als tribunals. «Que els tècnics facin el que hagin de fer que són grans professionals, però si tot plegat suposa una limitació d'informació, ho denunciarem als tribunals» va afegir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook