13 de abril de 2018
13.04.2018

La Festa Major de Palamós inclourà accions contra les agressions sexistes

Un disseny de Josep Portas serà imatge de la celebració aquest 2018

13.04.2018 | 19:32
El cartell guanyador per a la Festa Major de Palamós.

Un disseny presentat pel palamosí Josep Portas, ha estat l'escollit enguany com a guanyador per a convertir-se en la portada de la revista, del programa i dels cartells anunciadors de la Festa Major de Palamós 2018.

El jurat format pel regidor de Cultura, Patrimoni i Arxiu, així com per diversos tècnics d'aquestes àrees municipals, han escollit aquest cartell entre les diverses propostes presentades.

La imatge de la Festa Major 2018

El disseny escollit com a imatge de la Festa Major d'enguany es basa en una composició on un tradicional petard de Sant Joan, sumat a l'eslògan "I Love Palamós" escrit damunt una xapa, combinat amb una acolorida escampadissa de confeti que dibuixa la silueta del campanar de l'església de Palamós, són els principals protagonistes.

L'elecció d'aquest cartell per part del jurat ha estat per unanimitat, destacant la seva originalitat, creativitat i qualitat que es recull en el seu disseny. El cartell guanyador ha estat premiat amb 300 euros.

Programa festiu per a â€?tota la família

La Festa Major de Palamós tindrà lloc, com és tradicional, del 23 al 26 de juny. Seguint la dinàmica dels darrers anys la nova edició d'aquesta activitat festiva inclourà, cada dia, activitats pensades per al gaudi de tota la família, i organitzades tant pel mateix Ajuntament com per les entitats locals.

Aquestes propostes es complementen amb les més tradicionals, com els concerts de Barraques, la festa de la revetlla a Sant Joan o el castell de focs d'artifici, entre altres.

Dins les propostes del programa cal destacar també aquelles que el procés de participació ha anat sumant en les darreres edicions, com els jocs d'aigua, les animacions de carrer, demostracions de pintura o els concerts que es programen cada dia amb un ventall d'estils ben diversos pensats per a tots els públics.

Accions contra les agressions sexistes

Enguany també s'inclouran accions de sensibilització en contra de les agressions sexistes amb l'objectiu de combatre l'assetjament que es pot produir en festes o celebracions.

En aquestes accions, la imatge del cartell canvia la xapa on posa "I love Palamós" per la frase "No és no".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook