L'Ajuntament de Palamós ja ha iniciat les obres de millora dels trams de vorera en més mal estat del carrer Xaloc, un projecte inclòs en el pla d'arranjament de voreres que s'està desenvolupant a tot el municipi. Segons va informar el consistori, en el carrer Xaloc els trams afectats són els dels dos costats del primer sector, concretament entre el carrer de Salvador Albert i Pey i el carrer Ample; i la vorera dreta (sentit circulació) que va des del carrer Ample i fins a l'escola Vedruna.

Els treballs consisteixen en el reemplaçament de la totalitat del paquet estructural i del paviment d'aquestes voreres que presenten desperfectes amb la pèrdua de regularitat del panot, i l'aixecament i trencament de peces. Aquestes tasques són a càrrec d'una empresa especialitzada en obra pública i està previst que s'enllesteixin abans de final d'aquest mes de juny. Durant l'actuació també es canviaran les canonades d'aigua que passen per aquests sectors.

El pla de millora de voreres que s'executa enguany inclou una superfície global que supera els 1.300 metres quadrats, amb un pressupost total de 116.992,29 euros.

Les obres es varen iniciar el passat mes d'abril al carrer de Nàpols, seguint per l'avinguda de Catalunya i el carrer de Sant Joan Bta. de la Salle.