Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor borratxo que aquest dimarts ha provocat un accident amb dos ferits a la carretera C-31, a l'alçada de Mont-ras. L'arrestat conduïa un cotxe i ha encalçat la moto amb la qual circulaven les víctimes. Els agents han rebut l'avís que hi havia hagut un accident amb un vehicle i una moto implicats al punt quilomètric 331 de la carretera al voltant de tres quarts d'una del migdia. Quan han arribat al lloc, han vist que el conductor del cotxe hauria provocat el sinistre després d'encalçar la moto amb la qual viatjaven els dos ferits.

A més, l'home tenia símptomes d'anar borratxo. Quan li han fet la prova d'alcoholèmia han comprovat que doblava el límit permès, arribant a una taxa de 0,57 mg/litre d'aire expirat. El límit se situa en 0,25 i quan és superior a 0,50 s'emmarca en un delicte penal. Per aquest motiu, els Mossos han arrestat el conductor del vehicle com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l'alcohol.

El detingut, veí de Palafrugell i de 50 anys, és un vell conegut per la policia perquè acumula nombrosos antecedents per delictes de trànsit i contra el patrimoni, com robatoris. Està pendent de passar a disposició del jutjat instructor en funcions de guàrdia.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès les víctimes que anaven en moto amb matrícula belga i les han traslladat a l'hospital Trueta de Girona en estat greu. Fonts hospitalàries concreten que l'home està ingressat a la UCI en estat greu i pronòstic reservat. La dona té diverses fractures i pronòstic reservat. Les víctimes són d'origen belga i tenen 62 i 64 anys.