Un grup d'encaputxats ha despenjat estelades aquesta matinada a Verges.

Alguns veïns que ho han gravat els ho han recriminat i s'hi han enfrontat.

Per la seva banda, l'alcalde de Verges, Ignasi Sabater (CUP) ho denuncia al seu compte de Twitter i assegura que al llarg del dia ho denunciaran als Mossos d'Esquadra.

A les imatges es pot veure un grup de persones amb la cara tapada i amb escala en mà, que intenten despenjar les estelades que Verges té situades al llarg de la carretera.

Veïns de Verges s'han vist amençats per aquests encaputxats i han alertat els Mossos d'Esquadra. Els agents de la comissaria de la Bisbal han identificat tres persones. Als quals se'ls imputat un delictes d'amenaces i un de danys.

I és que els fets s'han produït cap a quarts d'una de la matinada i alguns veïns segons han denunciat als Mossos s'han trobat amençats per aquest grup, que anava amb ganivets.

La regidora Sussagna Ribas ha explicat a l'ACN, que es van produir moments de tensió i que un dels implicats va treure l'arma i la va posar a la panxa de dues persones. Segons ha explicat, l'home va aconseguir fugir juntament amb un altre dels integrats del grup però els veïns van aconseguir treure-li el ganivet, que ja han entregat a la policia. Quan els Mossos hi van arribar, van identificar els implicats en l'incident. Ribas assegura que es tracta dels mateixos que fa uns dies van protagonitzar un incident similar a la Bisbal d'Empordà. Per tot plegat, presentaran davant dels Mossos una denúncia per amenaces i desordres públics.

Aquesta no és la primera vegada que grups retiren elements independentistes de la via pública. La brigada Libera Gerona com s'anomenen i la Brigada 155 han penjat vídeos sobre com despengen llaços grocs, estelades i pancartes a Girona ciutat i a la Bisbal d'Empordà.

Aquest és el vídeo de la Bisbal