22 de setembre de 2018
22.09.2018
Diari de Girona

Més de 300 persones donen suport als joves d'Altsasua a La Bisbal d'Empordà

Els familiars dels empresonats diuen que l'Estat "ja haurà guanyat" si el cas arriba a Europa perquè hauran complert bona part de la condemna

22.09.2018 | 13:53
Marxa que s'ha fet en favor dels empresonats d'Altsasua a La Bisbal

Més 300 persones han participat en els diferents actes que s'han celebrat el matí d'aquest dissabte a La Bisbal d'Empordà en favor dels vuit joves d'Altsasua (Navarra) empresonats, per agredir dos guàrdies civils. Els assistents han reclamat que es deixi en llibertat els condemnats i han cridat consignes en contra de la justícia.

Tot plegat ha començat amb una rebuda institucional per part de l'alcalde i diversos regidors als pares de tres dels joves. Després s'han fet parlaments i un acte polític en el que hi han intervingut l'exdiputat de la CUP David Fernández, i els advocats Laia Serra i Benet Salellas.

Els familiars han agraït "l'enorme suport" que reben d'arreu de Catalunya i esperen que els vuit condemnats "surtin el més aviat possible". "Si el cas arriba a Europa, l'estat espanyol ja haurà guanyat, perquè s'hauran estat la meitat de la condemna a la presó", ha reblat Edurne Goikoetxea, mare d'un dels nois.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook