Robatori amb violència i intimidació és el que va patir un veí de la Bisbal el dijous de la setmana passada. L'home se'n va anar a fer un massatge i quan va arribar al domicili en qüestió on li havien de practicar no li va fer el pes, fet pel qual se'n va desdir.

A partir d'aquí la situació es va torçar de tal manera que va acabar amb dues persones apuntant-lo a punta de ganivet per tal que pagués per un servei que no se li havia donat. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de la Bisbal en col·laboració amb la Policia Local van detenir tres persones després dels fets, que encara eren al mateix domicili.

Es tracta de dues dones i un home, d'entre 40 i 44 anys, de nacionalitat espanyola i xilena i veïns de Pla de l'Estany i la Bisbal d'Empordà. Van quedar detinguts i acusats d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. El jutge, després de prestar-los declaració, va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els fets es van produir pels volts de les cinc de la tarda de l'11 d'octubre quan els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement que s'havia produït un robatori amb violència i intimidació en un domicili de la població de La Bisbal d'Empordà.

Segons la víctima, havia anat al domicili a fer-se un massatge però en veure el lloc no li va acabar de convèncer i va voler marxar. En el moment que ell va manifestar que volia marxar la massatgista li va demanar que li pagués, però s'hi va negar.

En aquell moment va sortir una parella armada amb ganivets de cuina i va amenaçar a l'home de matar-lo si no pagava. Van agafar-li la cartera i li van agafar els diners, 55 euros. Arran d'aquests fets, una patrulla dels Mossos i la Policia Local de la Bisbal va desplaçar-se al domicili i va localitzar els tres implicats i els va detenir.