El procés d´obres que ha d'acabar amb l'enderroc de l'històric centre d'oci de Platja d'Aro, el Magic Park, ja ha començat.

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro va concedir la llicència per dur-ho a terme a la nova propietat -un grup amb capital gironí que va comprar aquest any les instal·lacions a la família Xufré, que va obrir les portes del Magic Park el 1974- i, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Josep Maria Solé, de moment ja s'han retirat diferents elements, com ara lavabos i instal·lacions elèctriques, uns treballs interiors i previs a l'enderroc de l´antic complex d'oci.

Abans, però, que es tirin a terra les parets, la propietat també ha de gestionar l'autorització de riscos laborals per retirar i gestionar l´uralita que hi ha en la construcció.

El regidor ha concretat que aquest tràmit ja està en procés, si bé no depèn de l´Ajuntament, sinó que els promotors ho han de dur a terme davant de la Generalitat.

Paral·lelament al procés que ha d'acabar amb l'enderroc de les intal·lacions del Magic Park, tancat el setembre de l'any passat, la propietat també tramita amb l´Ajuntament el projecte dels usos que tindrà en el futur.

El regidor d'Urbanisme ha concretat que hi haurà un hotel, locals comercials i aparcament. Hi haurà dues plantes soterrades, la més baixa de les quals serà per a aparcament i l´altra, per a aparcament i locals comercials. La planta baixa i l´entresol també seran per a locals comercials i, a partir d´aquí i cap amunt, establiment hoteler.

L´Ajuntament també està interessat en preservar de l´històric complex d'oci la gran roda que hi ha a la part posterior i, de fet, ja en té la cessió de la família propietària.

La intenció de l'Ajuntament és instal·lar-la en una zona verda pròxima a on es troba, si bé no funcionarà. Per dur a terme aquest trasllat, la sínia s´ha de desmuntar, desplaçar els elements i tornar-la a muntar. La corporació, però, no acaba de veure-ho clar per l´import de l´operació, ja que «té un pressupost inassumible», ha concretat Solé, de manera que estan pendents de trobar altres ofertes més econòmiques.